Печат на тази страница

Арда и Етър не се победиха

07 Мар 2020 16:17

Етър и Арда (Кърджали) завършиха 1:1 в среща от 24-ия кръг на efbet Лига. Домакините от Велико Търново водиха в резултата почти до самия край, но пропуснаха победата. Тонислав Йорданов, който играе като преотстъпен от ЦСКА-София, откри резултата в 55-ата минута. Това е втори гол за младежкия национал с екипа на "виолетовите". 180 секунди преди края обаче полузащитникът Светослав Ковачев порази целта за 1:1. Така тимът на Стамен Белчев се спаси от трета поредна загуба, но изостава много сериозно от шестата място в шампионата.


В 17-ата минута Милчо Ангелов потърси мрежата отблизо с петичка, но Иван Караджов успя да улови топката.

В 26-ата минута Зоран Гаич прониза отблизо Христо Иванов, но попадението беше отменено заради засада.

32-aта Никола Колев напред фронтално срещу вратата на Арда, но изстрелът му се спря в тялото на стража Караджов.

В 38-ата минута Тонислав Йорданов се размина с хубав гол. Младежкият национал стреля от воле, но топката профуча над вратата.


В 55-ата минута Йорданов все пак намери мрежата. Нападателят посрещна топката след ъглов удар и с шут по диагонала откри резултата - 1:0 за Етър.

В 71-ата минута Арда пропиля златен шанс за изравняване. Радослав Василев се озова сам пред Христо Иванов, но ветеранът спаси изстрела от упор. Малко след това последва голям пропуск на Етър - резервата Дино Мартинович пропусна да накаже Караджов от чиста позиция, стреляйки покрай рамката.

В 87-ата минута Светослав Ковачев изравни след разбъркване отблизо. Така преотстъпеният от Лудогорец състезател възстанови равенство три минути преди края на редовното време./sportal.bg

Main Menu