Нови неприятности за Тайсън Фюри

15 Мар 2020 11:28

Нов скандал се разраства около новия носител на световната титла на WBC Тайсън Фюри. Той нокаутира Дионтей Уайлдър в 7-ия рунд в Лас Вегас преди около месец, но сега ситуацията около британеца не изглежда никак розова.

Получава се нов обрат покрай случая с положителната допинг проба през 2015 година. Тогава в кръвта на Тайсън и братовчед му Хюи Фюри бяха открити забранени вещества. Въпреки, че двамата получиха двугодишно наказание, те се завърнаха на ринга само след осем месеца.

Тогава обяснението на Тайсън бе, че веществото е попаднало в кръвта му след консумацията на дивеч. Той разказа, че фермер на име Мартин Кеърфут му е предоставил уловен глиган.

Въпреки това след последните разкрития, земеделският производител твърди, че е бил помолен да излъже, че е доставил диво прасе на Фюри. Британското издание "Дейли Мейл" съобщава, че боксьорът е подкупил фермера, за да излъже.

"Никога не съм давал глиган или още по-малко да съм убивал", заяви Кеърфут. Според информацията той е получил около 25 000 паунда.

Main Menu