Екипът на Кубрат Пулев постави ултиматум на Джошуа и компания

23 Май 2020 19:35

Кубрат Пулев и екипът му са поставили ултиматум на Антъни Джошуа. Това призна мениджърът Ивайло Гоцев пред NOVA.

Ултиматумът е свързан с новата дата и място за мача между Кобрата и Джошуа, като до седмица трявба да има решение по темата.

По план те трябваше да се изправят един срещу друг на 20 юни в Лондон, но мачът бе отменен. Все още обаче няма решение за нова дата и евентуално нова локация за срещата.

Екипът на Кубрат обаче е дал една седмица на Джошуа и компания, за да вземат окончателно решение за мача. Ивайло Гоцев дори смята, че Антъни Джошуа се страхува от Кобрата.

"Шампионът трябва да излезе от прикритието си и да покаже какво е да си световен шампион. Дължи го на света. При тях обаче е друг филм, става въпрос за манипулации и маневри.

Разбирам, че Еди Хърн иска да издои максимално кравата Джошуа, изкарвайки максимално пари от този мач. Точно в това се крие проблемът.

Срещата с Кубрат е опасна за тях. Те са наясно, че има голяма вероятност да загубят, а така златната кокошка няма да снесе голямо златно яйце срещу Тайсън Фюри.

 

Ако мачът остане за октомври, ноември или декември, само заради продажбата на билети, това ще ни върне доста назад. Трябва да бъдем креативни и да направим нещо ново.

Остава една седмица, дали сме нашия ултиматум. Все пак имаме много силен адвокат, няма накъде да ходят, има подписан договор", заяви Гоцев.

Main Menu