Крушчич: Ботев не е само Неделев

23 Юни 2020 13:31

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич смята, че неговият тим е готов да се класира за финала за Купата на България. Специалистът е на мнение, че отборът в първия двубой е играл добре, но единствено липсата на гол е попречила сега да бъде в по-добра позиция.

“Целта ни утре е да победим. Ние винаги играем за победа, така ще бъде и утре. Няма фаворит в мача, но нас не ни устройва равенството. Трябва да вкараме гол. В първия мач контролирахме ситуацията и само това ни липсваше. Съжалявам, че утре ще има по-малко хора заради епидемичната ситуация. Не знам как точно ще бъде, но се надявам, че феновете, които дойдат ще ни подкрепят”, каза треньорът.

“В Ботев не е само Неделев, имат и други класи играчи. Балтанов е най-ключовият футболист в техния отбор. За мен най-важното е, че моите футболисти с изключение на Юрич са здрави. Кой ще играе, ще видим утре. Белтраме беше малко болен, имаше съмнение за коронавирус, но направихме тест и беше отрицателен. Имаше разстройство и не тренираше два-три дни, но вече е на разположение”.

"Юрич се чувства по-добре. Два пъти разговарях с него и няма никакви симптоми вече. През първия ден имаше температура и болки в главата. Сега се чувства добре и няма никакви тежки симптоми. Всички футболисти и треньорски щаб даваме подкрепата си към него, за да излезе от тази ситуация", добави още той.

“Надявам се, че новите футболисти ще вдигнат качеството на тима. Ръководството постъпи много умно, че ги уреди още сега, защото ще може много по-бързо да се адаптират за новия сезон”, каза Крушчич.

Main Menu