Печат на тази страница

Героят на Арда: Важно беше да спрем тази негативна серия

29 Юни 2020 23:48

Нападателят на Арда (Кърджали) Радослав Василев бе героят за своя тим при успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). Той отбеляза победния гол в мача. След срещата той заяви, че това е бил важен успех за неговия тим, който спря негативната си серия от 10 поредни мача без успех в първенството.

"Щастлив съм. Важно бе да спечелим, защото бяхме в негативна серия, настроението беше лошо. Днес бяхме мобилизирани и имахме желание да победим, за да си върнем настроеноето. След този успех веднага почувствахме облекчение и се върна самочувствието ни", заяви Василев.

В този мач треньорът Николай Киров бе заложил на нова схема на игра и според нападателя тя пасва добре на отбора.

"Стояхме добре на терена, смяната на тактиката ни се отрази положително. Спечелихме мача, контролирахме топката, създадохме добри атаки. Малко време тренирахме тази схема, но се получи добре, вероятно ще продължим да я използваме", смята голмайсторът.

"Чувствам се добре, че отбелязах гол. Най-важно обаче е отборът да върви. Тогава всичко е наред, иначе няма значение кой в каква форма е. Ще се постараем да останем първи. Имаме сили и добър отбор. С малко по-голямо самочувствие можем да затвърдим първото място", убеден е Василев.

Main Menu