ЦСКА се раздели с Джарета

25 Юли 2020 11:39

Италианецът Кристиано Джарета, който се водеше спортен директор на ЦСКА-София е бил уведомен по телефона, че договорът му няма да бъде подновен, съобщава “24 часа”. Контрактът на Джарета изтече на 30 юни и той се прибра в родината си, но показа, че иска да продължи при “червените”. В крайна сметка решението на шефовете е било точно обратното.

Джарета се обяви срещу подновяването на първенствата след пандемията в интервю за радио TMW. “Футболът се поднови единствено по икономически причини, а от спортно-техническа гледна точка играта не е същата. Аз работя в тази сфера и съм принуден да гледам мачове, но мисля, че всеки фен превключва канала след 10 минути гледане. Истината е, че футболът отсъства и аз бих предпочел варианта на Франция и Белгия, които не доиграха своите първенства. Така би имало повече време за подготовка за новия сезон. А вместо това видяхме слаби мачове, контузии, празни стадиони”, коментира Джарета.

Той обави, че в София много му харесва и е изключително доволен от престоя си в ЦСКА-София и иска да продължи да работи.

Main Menu