Петко Петков: Поздравявам своя отбор

19 Окт 2020 22:36

Наставникът на Етър Петко Петков остана задоволен от късния изравнителен гол на Преслав Боруков, при равенството 1:1 срещу Ботев Пд в среща от 9-тия кръг на еfbet Лига. Специалистът все пак призна, че има още много, което трябва да подобрява неговия отбор в бъдеще.

„В крайна сметка мачът се разви по такъв начин, че съм доволен от късния гол. Поздравявам отбора. Има много неща, които могат да се желаят от играта ни, но поздравявам момчетата за себераздаването. Доста нелеп допуснат гол, Ботев имаше доста по-чисти положения, но е неприятно да се получи гол по този начин“, започна наставникът.

„Бяхме разучили Ботев Пд добре, мачът стана двуостър, и двата отбора имаха положения. Резултаттът ни задоволява. Ситуацията е такава, че се надявах да съберем отбор след коронавируса. Днес отново получихме удар след контузията на Божидар Кацаров, но не може да се оплакваме“.

„Надявам се, че ще се завърнат още момчета и да разполагам с целия си отбор, защото смятам, че Етър може да изглежда още по-добре. Постоянно гледаме играчи, този процес закъсня много при нас. Надявам се да можем да адаптираме играчите, привлечени досега и да привлечем още нови състезатели“.

„Нямаме много широчина в състава, но не може да отписваме мача за Купата. Ще влязат няколко нови играчи и се надявам да се справим в следващия мач“, завърши Петко Петков./ gong.bg