Петър Занев: Всичко зависи от това как ние ще подходим

21 Окт 2020 12:06

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев заяви, че отборът има своите възможности да излезе от групата и да се класира за 1/16-финалите на Лига Европа.

„Изпуснах доста време – четири седмици нямах възможност да тренирам. Има какво да се желае от физическо естество, но гледам да наваксам по възможно най-бързия начин“, коментира Занев.

„Чувствам се по-добре след мача, който изиграх и постепенно трябва да навлизам във форма.“

„Мисля, че няма напрежение. Всеки един футболист очаква с голямо нетърпение тези сблъсъци от Лига Европа. Това са мачове, където всеки един от нас може да се покаже в най-добрата светлина. Не става въпрос за напрежение. Очакваме ги с нетърпение“, добави капитанът на „червените“.

„Всяка точка е важна. Ние имаме шансовете и възможностите да излезем от тази група.“

„Разбира се, че и за нас е по-добре да играем на Армията, но нямаме нужния лиценз за групите. Ще дойдат фенове, които да ни подкрепят.“

„Всичко зависи от това как ние ще подходим и влезем в мача. Всичко опира до това да си реализираме положенията в атака и да не допускаме елементарни голове“, продължи той.

„На мен много ми хареса как отборът се представи в Европа – с тази тактическа дисциплина“, каза още Петър Занев./ dsport.bg

Main Menu