Георги Йомов: Бяхме по-добрите

22 Окт 2020 22:51

Полузащитникът на ЦСКА-София Георги Йомов бе крайно разочарован от загубата с 0:2 от Клуж на старта в групите на Лига Европа. Според него отборът му не е имал късмет и е заслужавал крайния успех.

"Единственото, което не ни достигна е късмет. Бяхме по-добрите. Първото полувреме владеехме положението. Нямахме късмет", започна той.

"Сковаване не мисля, че е имало. Играхме доста освободено. Раздавахме се на 100%. Благодаря на невероятната публика. Заслужаваха победата. Нямахме късмет. Допуснахме доста лек гол. Втория не искам да го коментирам, но според мен бе доста спорна дузпа", заяви Йомов.

„Има доста мачове до края. Играем си нашата игра. Гоним си целта да станем шампиони. Ако се съхраним да нямаме контузии, мисля че ще постигнем целта си", убеден е халфът.

"Има позитив. ЦСКА-София играе в групите на Лига Европа. Това не се е случавало от отдавна. Това е голям позитив. Ще направим всичко възможно да вземем максимума от точките в групата. Имаме големи шансове", добави още полузащитникът./ novsport.com

Main Menu