Красимир Балъков: Доволни сме от мача

22 Ное 2020 20:01

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков, сподели своето мнение след равенството 1:1, което тимът му записа срещу Локомотив Пловдив на стадион ''Локомотив''.

"На фона на 90-те минути, можем да бъдем доволни. Искахме да вземем 3 точки. Имахме възможности, но и отбора на Локо Пловдив също създаде чисти положения. Като цяло сме доволни от мача. Жалко е, че не можахме да победим", започна Балъков.

"Ние се познаваме доста добре и няма какво да ни изненада. Ние знаехме, че ще има много дълги топки, но това затруднява отборите, които искат да играят повече футбол. Искам да похваля всички футболисти и най-вече Шопов. Той играе на некомфортна позиция за него. Направи перфектен мач, тактически изключително правилен мач. Въпреки проблемите, които ни сполетяха успяхме да направим един добър колектив, който днес се показа с добра игра. Мисля, че играхме доста добре.", заяви още той.

"Ние никога не сме доволни като не побеждаваме, но пък по-добре с една точка, отколкото без. Надявам се контузията на Жоро Русев да не е толкова сериозна, защото отново е в глезена, който лекуваше дълго време. Имаме доста проблеми, може би началото на другата седмица ще направим тестове. Надяваме се да сме здрави, за да имаме един добър отбор за следващия мач, който е изключително важен", завърши Бала.

Main Menu