ЦСКА-София надви ЦСКА 1948 в драматичен мач

25 Юли 2021 20:38

Отборът на ЦСКА-София победи ЦСКА 1948 с 4:2 в драматичен мач от първия кръг на efbet Лига на Националния стадион, минал през два обрата. 

В 29-ата минута ЦСКА-София поведе в резултата. Греъм Кери открадна топката от футболист на ЦСКА 1948 и пусна подаване към Йоан Баи, който с диагонален шут даде преднина на своя тим. 

Второто полувреме стартира ударно за ЦСКА 1948. В 47-ата минута Георги Русев проби и прати топката в наказателното поле, което доведе до ългов удар. След изпълнението влезлият като резерва Ивайло Чочев матира Густаво Бусато с глава. 

В 57-ата минута при изпълнение на ъглов удар Радослав Живков задържа Ивайло Чочев, а Валентин Железов веднага посочи бялата точка. Зад топката застана Ивайло Чочев, който прати Бусато в обратния ъгъл и даде аванс на ЦСКА 1948.

В 72-ата минута удар на Иван Турицов бе блокиран от Димитър Пиргов, но топката стигна до Амос Юга, който от дистанция прати топката във вратата на Наумов.

В 82-ата минута Матей свали с глава към Юга, който отправи удар, довел до напрежение в наказателното поле, тъй като футболистите на ЦСКА-София поискаха дузпа за игра с ръка на Лазар Марин. Валентин Железов прегледа ситуацията с ВАР и след като даде втори жълт картон на Марин посочи бялата точка за дузпата. Зад топката застана централният защитник Юрген Матей, който прати топката във вратата на Наумов.

В 88-ата минута треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев бе изгонен от скамейката, след като вкара втора топката на терена, с което забави играта.

В 94-ата минута Даниел Наумов излезе да пресреща Жорди Кайседо, но не успя, което позволи на национала на Еквадор да се разпише в опразнената от български национален страж врата.

 

Main Menu