Печат на тази страница

Нулево равенство между Славия и Царско село

30 Юли 2021 22:57

Славия и Царско село завършиха при резултат 0:0 в откриващ мач от втория кръг от сезон 2021/2022 в efbet Лига. 

В 12-ата минута първи шут в мача отправи Тони Тасев, но ударът мина доста над вратата на Янко Георгиев.

В 34-ата минута дойде най-добрият шанс за гостите. След грешка при разиграването Ален Стеванович получи топката от Мезу на границата на наказателното поле и стреля, но Вуцов се намеси на ниво.

Пет минути след това Вуцов отново трябваше да се намесва. Васил Шопов се завъртя по отличен начин в наказателното поле и стреля точно, но Вуцов спаси с протегнат крак.

Няколко минути след началото на второто полувреме Царско село се оказа много близо до попадението. След атака по левия фланг топката стигна до другата страна на наказателното поле, където Луи Нганиони успя да нанесе силен удар в гредата на вратата на Славия.

Около 60-ата минута на срещата ''белите'' отправиха три поредни удара в рамките на около 2 минути, дело на Калоян Кръстев, Макрилос и Кирилов. И в трите случая обаче до гол не се стигна, а Янко Георгиев трябваше да направи само едно сравнително рутинно спасяване.

Малко по-късно Царско село отново беше близо до гола. След контраатака на гостите Миси Мезу получи на границата на наказателното поле и стреля, но не намери целта. 

Червените продължиха да са по-активни. Три минути преди края на срещата можеше да стигнат до успеха. Лукас Диас успя да навлезе към вратата на Светослав Вуцов и отправи силен удар, но българският вратар се справи на ниво.

Main Menu