Интер с грешна стъпка срещу Аталанта

25 Сеп 2021 21:01

Шампионът на Италия Интер и Аталанта завършиха при резултат 2:2 помежду си на ''Джузепе Меаца'' в Милано в един от най-интересните мачове от 6-ия кръг на италианската Серия ''А''. 

''Нерадзурите'' на Симоне Индзаги са с 4 победи и вече 2 равенства от началото на сезона, като тимът бе загубил точки само срещу Сампдория в Генуа. Отборът от Бергамо е с 3 победи, вече 2 равества и загуба дотук. 

Интер поведе в 5-ата минута. Тогава прекрасен гол отбеляза Лаутаро Мартинес, който засече от въздуха центриране на Николо Барела и топката по зрелищен начин попадна в мрежата.  

В 30-ата минута Руслан Малиновский с великолепен удар извън наказателното поле опъна мрежата зад Ханданович - 1:1. 

Осем минути по-късно Аталанта направи пълен обрат. Малиновский затрудни Ханданович с изключително силен удар, словенският вратар изби, но не го направи достаъчно добре и топката попадна на крака на Рафаел Толой, който направи мигновена добавка и опъна мрежата - 1:2. 

Интер изравни резултата в 71-ата минута. Мусо направи спасяване, но Джеко бе на правилното място, за да направи добавката за 2:2. 

В 86-ата Федерико Димарко пропусна златен шанс за гол за 3:2 в полза на Интер. Домакините получиха право да изпълнят дузпа заради безумна игра с ръка на Демирал. Зад топката застана Димарко, но силният удар на полузащитника се отби от напречната греда. 

Драмата продължи с пълна сила. В 88-ата Роберто Пиколи вкара гол за 2:3, но впоследствие попадението бе отменено. Причината за това беше, че топката бе напуснала очертанията на игрището преди да се стигне до головия удар на Пиколи .

 

Main Menu