Равенство между Мидтиланд и Цървена звезда

21 Окт 2021 22:48

Мидтиланд и Цървена звезда не успяха да излъчат победител в двубой от групата на Лудогорец в Лига Европа, завършвайки наравно 1:1. Мирко Иванич даде аванс на гостите от Белград в 58-ата минута, но Николас Дюр изравни резултата в Дания 20 минути по-късно, за да донесе точката на Мидтиланд.

Така ситуацията в група F на Лига Европа е следната - Цървена звезда е лидер със седем томки, Брага е втори с шест. Мидтиланд е трети с 2, а Лудогорец е последен със само точка.

След равностойни начални минути без множество голови положения, първата любопитна ситуация пред една от двете врати дойде половин час след първия съдийски сигнал. Густав Исаксен овладя на границата на наказателното поле и отправи опасен удар, но бившият страж на Лудогорец Милан Борян се намеси.

Три минути по-късно Пионе Систо стреля по земя, но стражът на гостите отново се намеси. В 34-тата минута Николас Дюр овладя в наказателното поле, но ударът му се отклони от десния страничен стълб.

Натискът на Мидтиланд продължаваше. Две минути преди почивката Пионе Систо шутира, а Милан Борян за пореден път трябваше да се намесва, за да запази нулевото равенство.

В 58-ата минута гостите от Звезда поведоха. В голмайстор се превърна Мирко Иванич, който вкара за 0:1 от чиста позиция.
Датският тим продължаваше да владее повече топката и да настоява. В 64-тата минута удар на Виктор Линд прелетя покрай целта.

В 78-ата минута логичното се случи и Мидтиланд най-сетне отбеляза, за да възстанови равенството. Удар на Виктор Линд се отби от гредата. Последва обаче добавка на Николас Дюр, който нямаше как да пропусне.

 

dsport.bg

Main Menu