Гарет Бейл напуска Реал Мадрид

17 Май 2022 11:00

До края на договора на Гарет Бейл с Реал Мадрид остават 44 дни. Той ще престане да бъде футболист на „кралете“ на 30 юни, когато контрактът между двете страни изтича. Агентът на уелсеца Джонатан Барнет потвърди това.

„Гарет ще напусне Реал Мадрид, но що се отнася до бъдещето му... ще зависи от това какво ще направи Уелс. Ако отборът се класира за Световното първенство в Катар, ще вземем рещение; ако не, то може да варира“, призна Бартнет в изявление пред „Record“.

Следователно ключовият ден ще бъде неделя, 5 юни, когато Уелс ще играе финала на плейофите за Мондиал 2022. Между редовете се чете, че ако Уелс се класира за Световното в Катар, Бейл ще си търси нов отбор, за да бъде в нужния ритъм за първенството в Катар, което започва през ноември. Но ако Уелс, бъде елиминиран, Бейл може да сложи край на своята кариера или да подпише с тим от по-ниска дивизия.

“Мисля, че има вероятност той да се завърне в английския футбол“, добави агентът на Бейл.

Бившият футболист на Тотнъм е в Мадрид от 2013-та година, като един сезон игра под наем при “шпорите”. През тази кампания обаче той има само 7 мача във всички турнири.

Main Menu