Кристиано: От 100 новини за мен, може би 5 са верни

17 Авг 2022 14:05
Кристиано: От 100 новини за мен, може би 5 са верни Twitter

Португалецът Кристиано Роналдо със сигурност се намира в един от най-трудните моменти в кариерата си. Той се опитва да напусне Манчестър Юнайтед, но на този етап нещата не се получават.

Той обяви, че скоро ще има интервю с него в Instagram, в което ще обясни всичко, което му се случва в последните няколко месеца на „Олд Трафорд“.

„Ще разберете истината, когато бъда интервюиран след няколко седмици. Медиите ви лъжат. Имам бележника, в който съм записал повече от 100 новини, които ме споменават през последните няколко месеца и може би пет са верни. Само си представете какво е“, написа Роналдо.

На този етап има два проблема, заради които Роналдо не може да напусне Юнайтед. Първият е, че клубът не иска да го пусне, а вторият е, че никой не иска да го вземе. Ситуацията вреди най-много на Юнайтед, който може в крайна сметка да разтрогне договора с Роналдо в близките няколко дни.

Нападателят влоши отношенията си и с новия треньор Ерик тен Хаг, когато дори не го поздрави след катастрофата срещу Брентфорд.

Main Menu