Вавринка: Очаквам страхотни битки в София

24 Дек 2018 17:06

Стан Вавринка ще участва за втори път на турнира по тенис Sofia Open през февруари. В началото на изминалия сезон 33-годишният швейцарец дебютира в състезанието. Той нееднократно сподели, че е бил очарован от посрещането и феновете в София и очаква с нетърпение завръщането си в българската столица.

Днес носителят на три титли от Големия шлем и бивш номер 3 в света публикува снимка от центъра на София в социалните мрежи с думите: "Спомен от първото ми участие в Sofia Open, когато посетих катедралата "Александър Невски". Развълнуван съм да играя отново там през февруари 2019 г. С толкова силни участници очаквам страхотни битки на корта".

Sofia Open 2019 ще се проведе от 3 до 10 февруари в "Арена Армеец". Седем играчи от топ 30 на световната ранглиста. Освен Вавринка, който има общо 16 трофея в кариерата си, в турнира ще участват и: №11 в света Карен Хачанов (Рус), №15 Стефанос Циципас (Гър), №16 Данийл Медведев (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).

Main Menu