Тя бе станала 120 кг, но сега отново изглежда супер

28 Мар 2019 12:25

Бившата тенисистка Йелена Докич се похвали с невероятна трансформация на тялото си. Родената в бивша Югославия австралийка отново изглежда супер, след като за кратък период от време - от октомври насам, е свалила близо 40 кг.

35-годишната Докич споделя, че е имало период, в който дори се е срамувала да излезе от дома си, тъй като кантарът е показвал - 120 кг. В момента бившата №4 в света тежи 76 кг и си е поставила за цел да се пребори за 64 кг.

Докич, която сложи край на кариерата си през 2014 година, публикува преди броени дни в Instagram три свои снимки, на които се вижда как е изглеждала през октомври 2018, през декември 2018 и сега - през март 2019 година. Разликата, както сами можете да се убедите, е доста сериозна.

Йелена Докич се появи на тенис сцената през 1999 година, когато бе квалификантка и шокира водачката в схемата Мартина Хингис с 6:2, 6:0 в първия кръг на “Уимбълдън”. На следващата година Докич записа и най-доброто си представяне на турнир от “Големия шлем” - полуфинал на “Уимбълдън”. След това обаче кариерата на австралийката не се разви по най-добрия начин, като тенисистката не крие, че е имала сериозни проблеми в отношенията си със своя баща Дамир Докич, който се е отнасял жестоко с нея. Подробности за това тя разкрива в автобиографичната си книга "Unbreakable".

Main Menu