Гришо тренира с Агаси в Атланта

19 Юли 2019 15:02

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров вече тренира на кортовете в Атланта, заедно с един от треньорите си Андре Агаси. Както е известно, българската топ ракета пожела да участва в турнира от сериите АТР 250, който започва следващата седмица.

В социалните мрежи се разпространи снимка на Григор Димитров с Агаси.

Българинът отказа участие в неофициалния турнир World Team Tennis, който е отборна надпревара за мъже и дами. Вместо това той предпочете да се насочи направо към Атланта след края на заниманията си в Монте Карло.

Григор Димитров ще започне в сряда участието си на турнира в Атланта, където петкратен шампион и водач в схемата е Джон Иснър. След това Гришо ще се включи в надпреварата от сериите АТР 250 в Лос Кабос, после евентуално може да участва на “Мастърс”-ите в Монреал и Синсинати.

На Мастърса в Монреал обаче българинът може и да не участва, защото не е заявил участие в квалификациите. За момента Гришо не влиза в основната схема, като трябва да се надява двама да се откажат от играчите, които са в основната схема. Другият шанс е той да получи уайлд кард от организаторите на турнира за квалификациите.

Main Menu