Гришо: Последните месеци бяха трудни, но се радвам, че достигнах до тук

31 Авг 2019 09:54

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи в три сета “щастливия губещ” Камил Майшак и се класира за 4-ия кръг на US Open. След мача хасковлията заяви, че се надява да стигне още по-напред в турнира и благодари за подкрепата на българите по трибуните.

“Не беше лесен мач, защото моят съперник нямаше какво да губи. Гледал съм негови мачове, следя развитието му. Той е талантлив и тепърва ще постига добри резултати”, сподели Григор.

“Допълнителният почивен всъщност наруши ритъма ми. Опитах се да правя това, което щях да правя, ако имах мач - да тренирам. Ню Йорк със сигурност дава много възможности как да прекараш свободното си време”, продължи българинът.

“Последните няколко месеца бяха трудни за мен. Радвам се, че съм тук и мога да разчитам на подкрепата на моя екип и приятелите ми. Благодаря на всички мои сънародници, днес видях много български знамена. Искам да продължа колкото се може по-напред. Знам на какво съм способен. Заради моменти като този всяко усилие и всяка болка си струват”, добави Григор./sportal.bg

Main Menu