Григор Димитров записа специално послание преди първото издание на ATP Cup

15 Дек 2019 19:11

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще води България като играещ капитан в първото издание на световния отборен турни ATP Cup през януари в Холандия. Нашите ше излязат на 3 януари срещу Великобритания. За целта първата ни ракета записа специално послание от фитнеса, публикувано в официалните профили на турнира в социалните мрежи.

"Здравейте, фенове на ATP в социалните мрежи и всички останали там! Не сме много далеч от началото на ATP Cup, а аз нямам търпение да отида отново в Сидни, обичам да бъда там. Ще бъде вероятно. Много съм горд, че ще участвам в това първо издание на този турнир. Играем срещу Великобритания и очаквам с вълнение да бъда там. Ще бъда играещ капитан и това също е нещо, от което съм много развълнуван и очаквам. Моля ви, нуждаем се от вашата подкрепа! Благодаря на всички ви!", сподели Григор във видеото.

 

Мачът с британците е на 3 януари от 8:30 часа, два дни по-късно "лъвовете" се изправят срещу бойкия състав на Молдова от 01:00 часа, а на 7 януари националите срещат Белгия от 8:30. Победителите и двата най-добри втори отбора от шестте групи ще се класират за 1/4-финалите. Шансовете на нашите момчета са за успех срещу Молдова, но при победи на Григор в останалите два мача, може да се мечтае и за нещо по-значимо.

Григор Димитров е поканил за участие още Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев.

Main Menu