Найден Найденов вече не е треньор на Нефтохимик 2010

23 Ян 2019 11:04

Нефтохимик 2010 (Бургас) се раздели с досегашния си старши-треньор Найден Найденов, съобщиха за BGvolleyball.com от клуба. Решението е на спортно –техническото ръководство със спортен директор Теодор Салпаров, като е взето днес.

До края на седмицата шампионите ще бъдат водени от национала Теодор Салпаров, който ще бъде играещ треньор. Същевременно се водят преговори за нов селекционер. На 25 януари, петък на бургазлии им предстои гостуване на непредсказуемия и обновен Марек Юнион-Ивкони (Дупница) в мач от тринадесетия кръг на първенството. Тимът ще бъде под ръководството на Салпаров, но твърде е възможно дотогава ръководството на клуба да утвърди новия треньор.

Припомняме, че при подновяването на втория полусезон в Суперлигата, волейболистите на Нефтохимик загубиха при гостуването си на Добруджа 07 (Добрич) с 0:3 гейма, като се сринаха на пето място във временното класиране. Преди това бургазлии не успяха да спечелят Купата на България, като отстъпиха на финала на Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма.

Main Menu