Програмата на ДЮШ на Марица за втория полусезон в зона Тракия

25 Ян 2019 21:27

Стана ясна програмата за втория полусезон в зона Тракия, в която участват отборите на Марица (Пловдив).

U19

Девойките старша възраст на Марица, които през първия полусезон записаха 5 победи от 5 двубоя и продължават без загубен гейм, започват втория полусезон на 16 февруари. Маричанки ще играят в Панагюрище срещу домакините от Пан Волей (Панагюрище) и Родопа (Смолян). На 24 февруари пловдивчанки ще са домакин на Тополово (Тополово). На 9 и 10 март ще се проведе турнир, в който ще участват всички отбори от региона в Пазарджик или Смолян. Жълто-сините ще играят срещу Въча (Девин) и Хебър (Пазарджик).

U17

Девойките младша възраст на Марица ще участват на турнир на 2 март, който ще бъде в Пловдив. Маричанки ще срещнат отборите на Родопа (Смолян) и Хебър (Пазарджик). През първия полусезон момичетата на Атанаска Никифорова играха само една среща, която спечелиха категорично у дома срещу Тополово (Тополово) с 3:0.

U15

Тимът на Марица за момичета до 15 години (родени през или след 2004 година) ще участват на турнир на 1 март, който ще бъде в Пловдив. Жълто-сините ще срещнат отборите на Виктория Волей (Пловдив), Тополово (Тополово), Хебър (Пазарджик). През първия полусезон момичетата на Петя Хрисчева записаха 5 победи от 5 двубоя.

U13

Отборът на Марица за момичета до 13 години (родени през или след 2006 година) ще започне участието си за новия сезон с турнир на 14 април, който ще е в Пловдив. Общо девет отбора ще участват, те бяха разделени в три групи с по три отбора. Маричанки попаднаха в Група Б заедно с отборите на Виктория Волей (Пловдив) и Родопа (Смолян). Победителят се класира за финалния турнир на 4 и 5 май. Отборът, който завърши на второ място ще играе допълнителен турнир на 21 април за класиране на финалите срещу останалите два отбора, които са завършили на втора позиция.

U12

Малките маричанки момичета до 12 години (родени през или след 2007 година) стартират сезона в Група А заедно с отборите на Асеновец (Асеновград) и Виктория Волей (Пловдив). Мачовете на маричанки ще се играят на 1 май в Пловдив. Форматът е същият както при 13-годишните. Участват девет отбора, които са разделени в три групи от по три тима. Победителят се класира за финалния турнир на 12 май, а завършилите на второ място играят на допълнителен турнир за класиране на финалите на 6 май.

U11

На 1 юни на деня на детето най-малките маричанки момичетата до 11 години (родени през или след 2008 година) ще участват на турнир в Панагюрище. В него участие ще вземат домакините от Асеновец (Асеновград), Марица (Белово), Брацигово (Брацигово), Велинград волей (Велинград), Виктория Волей (Пловдив), Пан Волей (Панагюрище), Родопа (Смолян), Тополово (Тополово), Хебър (Пазарджик).

Допълнително ще бъдат уточнени часовете на срещите.

Main Menu