Марица U13 играе два мача в Колодрума преди финала за Купа България

11 Апр 2019 16:45

Отборът на Марица (Пловдив) за момичета до 13 години (родени през или след 2006 година) започва участието си на Държавното първенство по волейбол до 13 години. Маричанки ще са домакин на турнир от група Б на регион Тракия, в който ще участват още отборите на Виктория Волей (Пловдив) и Родопа (Смолян).

Турнирът ще се проведе на 18 април (четвъртък), в зала Колодрума, само няколко часа преди финала за Купа България при жените.

Момичетата на Кристина Якимова ще играят в 13:00 б.в. срещу Виктория Волей (Пловдив) и от 14:00 б.в. с Родопа (Смолян). Третата среща е между Виктория Волей (Пловдив) и Родопа (Смолян) от 15:00 б.в.

Победителят в турнира се класира за финалния турнир на регион Тракия, който ще се проведе на 4 и 5 май. Вторият в групата играе срещу останалите втори от останалите групи две групи в допълнителен турнир на 21 април, който ще определи последния финалист. На финалния турнир участват трите отбори спечелили групите си и най-добрият втори отбор, който ще бъде определен на допълнителния турнир. Първите три отбора в крайното класиране на финалния турнир на регион Тракия ще се класират на националните финали.

Main Menu