Печат на тази страница

Азербайджан с всички опитни състезателки за контролите срещу България в Пловдив

12 Юли 2019 12:42

Женският национален отбор по волейбол на Азербайджан, който е воден от селекционера Джовани Капрара, ще се изправи в предстоящите контролни срещи срещу България с всички опитни състезателки, които не играха в Европейската лига през този сезон. Приятелските мачове са на 13 и 14 юли (събота и неделя) в залата на спортен комплекс „Сила“ в Пловдив. Първият двубой е от 18:00 ч, втората среща е насрочена за 16:00 ч.

„Предстоят два много интересни мача, защото и двата отбора се готвят за олимпийски квалификации. Всички опитни волейболистки на Азербайджан, водени от Полина Рахимова пристигнаха в България за срещите, очаква се оспорвана битка между двата състава.“

„Има голям интерес към тези срещи и се надяваме залата да се напълни с публика, която да подкрепя момичетата. Очаквам нашия отбор да излезе мобилизирано и концентрирано и да се представи по-най-добрият начин пред българските фенове в тези проверки“, коментира за официалния сайт на БФВ volleyball.bg мениджърът на женския национален отбол Любомир Герасимов.

Main Menu