Иван Петков: Такъв слаб мач не сме имали досега

24 Авг 2019 15:08

 

 

Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Иван Петков беше безкрайно разочарован след загубата с 2:3 от Франция на старта на европейското в Турция.

“Играхме срещу непретенциозен отбор, който има своите достойнства. Определено не бяхме вътре в играта. И на посрещане, и на сервис имахме своите слабости, както и на първична атака. Явно сме подценили ситуацията, щом се стигна до този развой.

Но не това е проблемът. Той е в това, че ние трябва да се опитваме да задържим едно ниво, а допускаме спад. Показахме лице, което определено, откакто аз съм треньор, не сме показвали друг път.

Имали сме слаби мачове, но срещу такива отбори винаги сме излизали от ситуацията с положителен резултат. Трябва да направим бърза равносметка и да си решим нещата за следващия двубой.

Афектиран съм, трудно се правят анализи. Но срещу такива отбори не може да играеш така. Правихме грешки в защита на лесни топки. Не помня да се играли толкова неуверено и в атака. Явно това трябваше да се случи, за да ни е като обеца на ухото”, коментира Петков.

Main Menu