Печат на тази страница

Виктория загуби от Арда

02 Окт 2019 20:22

Виктория Волей (Пловдив) изигра днес втората контрола от подготовката си за новия сезон в мъжката Висша лига.

Възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха с 0:5 гейма на Алда (Кърджали). Спарингът се състоя в залата в Кърджали, а двата щаба предварително се бяха разбрали да играят общо 5 гейма.

За Арда в контролата играха четирима бивши състезатели на Виктория Волей – Димо Димов, Васил Атанасов, Венцислав Трифонов и Владислав Лукаревский.

На 11 октомври тимът на Арда ще върне визитата и ще премери сили още веднъж с „викторианци“, но в залата на СУ „Цар Симеон Велики“ в Пловдив.

Следващите контролни мачове на Виктория Волей пък ще бъдат този петък, събота и неделя на приятелския четиристранен турнир „Купата на Пловдив“, както следва:

4 октомври (петък) от 17:00 часа: Виктория Волей - Берое
5 октомври (събота) от 18,00 ч: ПСК Локомотив Пловдив - Виктория Волей
6 октомври (неделя) от 16:00 часа: Виктория Волей - ВК Етрополе

„Няма как да съм доволен от резултата. Логично победи по-добрият отбор, но пък за нас се появиха ситуации, от които ще си извлечем необходимите поуки и които ще ни помогнат за официалните мачове през сезона. Продължаваме с контролите и на този етап от подготовката резултатите са на втори план. По-важно е да се обиграе отборът ни“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей (Пловдив) треньорът на тима Атанас Митрев.

 

Main Menu