Печат на тази страница

Трикратна шампионка с Марица с благотворителна акция

13 Май 2020 16:47

Трикратната шампионка на България с Марица (Пловдив) Милена Димова показа, че има изключително добро сърце, и собственоръчно започна мащабна благотворителна акция в помощ на деца и майки в риск.

Извънредното положение постави много хора в трудна ситуация, но даде и допълнително свободно време на други. И така Милена, която заради изолацията прекарва повечето си време вкъщи, реши, че може да направи нещо хубаво за онези, които имат нужда от подкрепа, и се спря на децата, които ползват социални услуги в КСУДС – Пловдив. Като използва профила си във Facebook, волейболистката обяви, че събира хранителни продукти, дрехи, обувки и други вещи за деца в риск, и така даде старт на благородното си начинание. Идеята и намери популярност и съмишленици из цялата страна и дори в Испания.

Така дарения вече получиха децата от ЦНСТ Детска къща и ЦНСТ Майка Тереза, както и бебетата и майките от Звено Майка и бебе, а полученото удовлетворение мотивира Милена да продължи своята инициатива и занапред.

Ако искаш да се включиш и ти и да дариш храна, играчки или дрехи за нуждаещите се, можеш да се свържеш с Милена Димова във Facebook.

 

Main Menu