Силвано Пранди: Радвам се, че отново ще работя в България

01 Юни 2020 12:39

Новият - стар селекционер на мъжкия национален отбор на България Силвано Пранди говори пред “Арена Спорт” по БНТ за бъдещите изяви на “трикольорите”.

“Благодаря за избора. Избират ме за трети път начело на България, но това всъщност е втори, защото на практика ще продължа досегашната си работа. Още е рано да се каже какъв ще е отбора. Зависи дали ще се проведе европейската квалификация или тя ще бъде отложена. Ако тя бъде отложена, то ще променим отбора и ще дадем възможност за по-млади състезатели. Ще обсъдя всичко с Николай Желязков. Изготвил съм всякакви списъци с играчи”, заяви Силвано Пранди.

“Помня че, с Николай Желязков сме били съперници в италианската Серия А1. Аз като треньор, той като състезател. Той беше голям централен блокировач. Сега съм доволен, че точно той е мой помощник. Общувал съм с него и имаме сходни идеи за работа”, добави селекционерът на България.

“Радвам се, че отново ще работя в България. Салатата със сирене никога не ми е в повече, а българските кюфтета са фантастични”, откровен бе Професора.

Main Menu