Емилия Димитрова: Радвам се много, че отново се събрахме /видео/

17 Юни 2020 17:14

Женският национален отбор по волейбол на България стартира лагер в Пловдив. Ето какво каза диагоналът Емилия Димитрова преди подготовката:

"Направо си е като нов дебют. Десета година в националния отбор, за последните две не съм участвала. Направо се чувствам като нова в отбора. Чувствам се добре, радвам се изключително много, че отново се събрахме и отново ще имаме възможност да потренираме заедно, дори без състезания. Да се сработим с нови момичета. Щастлива съм, че най-накрая позволиха да започнем лагера".

"Тъкмо влязох във форма, бях доволна от резултатите и ни затвориха всички вкъщи. Продължих да си тренирам, дори и без тежести, с каквото имам вкъщи - ластици, леки гирички и просто знаех, че това все някога ще свърши. Имах мотивацията да продължа да поддържам форма. Знам колко е важно да се върна, да съм здрава и да продължа да играя", добави Еми.

"Държах да играя в Турция - първо, че е близо, второ, шампионатът е на добро ниво. Надявам се да мога да покажа, че макар и след майчинство мога да играя на високо ниво", завърши Димитрова.

Main Menu