Печат на тази страница

Джесика Агилера Карбахал: Чувствам се много добре в Марица

27 Окт 2020 10:33

Последното ново попълнение на Марица (Пловдив) Джесика Агилера Карбахал даде интервю пред volleymaritza.bg за първите си впечатления в клуба.

– Как мина пътуването ти до Пловдив?

– Пътуването ми от Куба до България мина добре. Единствените трудности, които срещнах бяха свързани с това, че не познавах добре града, когато пристигнах.

– Харесва ли ти залата, в която се провеждат тренировките на отбора?

– Залата за тренировки за мен е перфектна, има всички необходими условия. Според мен обаче, условията не са толкова важни, колкото да дадеш всичко от себе си на терена.

– Какви са очакванията ти за мачовете в Шампионска лига?

– Очакванията ми за участието ни в Шампионска лига са на всеки мач да даваме максимума от себе си, заедно с момичетата и да стигнем до финала.

– Как виждаш условията, които Марица ти предоставя?

– Условията, които предлага клуба са добри, много са внимателни с мен. Заради смяната на климата малко бях настинала, но всички се грижеха за мен и се държаха чудесно.

– Какви са впечатленията ти от новите съотборнички?

– Впечатленията ми от съотборничките ми за момента са, че съм приятно изненадана, понеже макар и да не говоря езика, те винаги са страшно мили с мен. Също и на тренировки, стараят се винаги да се чувствам добре.

– Какво би си пожелала за новия сезон?

– Очакванията ми за следващия сезон са треньорското ръководството да има вяра в мен, за да мога да се докажа. Надявам се отбора да остане същия и да продължим да участваме във всички турнири и шампионати.

Main Menu