Марица с чисто нов автобус (снимки и видео)

24 Ян 2022 15:10

Волейболният шампион на Марица (Пловдив) има нова придобивка от днес. Маричанки представиха пред медиите и на широката общественост чисто нов автобус „Сетра“.

Возилото е закупено от един от спонсорите на тима собственикът на Лайт Комерс Светослав Славов.

Автобусът е брандиран изцяло в цветовете на клуба, добавени са емблемата и спонсорите на отбора. Така Марица става един от малкото български отбори, които могат да се похвалят със свой собствен автобус.

Возилото разполага с 42 места и е марка „Сетра“ – един от най-популярните автобусни брандове в света.

Първото пътуване на Марица с новия автобус може да бъде още тази седмица за финала за Купа България в Бургас в петък. Пловдивчанки трябва първо да победят утре ЦСКА (София) у дома в полуфиналите в турнира, за да си осигурят място на финала.

„Тази придобивка е напълно заслужена. Нашето желание на ръководството на Марица е отборът освен спортно-технически да расте и материално. Момичетата заслужават този автобус. Автобусът е марка сетра ВИП изпълнение с 30 места. Направен е напълно в удобството за отбора за по-добри резултати“, заяви Светослав Славов.

„Искам да благодаря на ръководството от името на момичетата, школата и всички треньори за изключителния подарък, който днес получихме. Смятам, че това е много важна стъпка на затвръждаването на ВК Марица. Смея да твърдя, че ние сме един от най-професионалните отбори в България и не само във волейбола. Освен женския отбор, когато има възможност децата от нашата школа също ще пътуват с автобуса. Искам да благодаря и на господин Илия Динков за всичко, което прави, за да можем ние да се чувстваме по най-добрия начин“, заяви спортният директор на Марица Владимир Котев.

Main Menu