Смела украинка влиза гола в ледената Днепър за здраве и красота/снимки 18+/

16 Мар 2018 09:54

 

Смела украинка надмина и на най-големите здравеняци. Всеки уикенд тя влиза чисто гола в една от най-студените реки в Европа, където често температурата пада до -9 градуса по Целзий – Днепър.

32-годишната Ина Владимирская всяка неделя сутрин тя сваля всичките си дрехи и влиза в реката, за да поплува, след гол джогинг по снежния бряг. Ина извършва този „ритуал“ от 9 години, понякога заедно със съпруга си - тя вярва, че ледените води й помагат да изглежда по-млада и здрава, пише Daily Mail.

“Потапянето в студената вода подобрява циркулацията на кръвта във вътрешните органи, което разрушава мазнините и подобрява мускулния тонус. Също така помага при болки в мускулите и ставите и подмладява кожата ми, поради увеличаването на притока на кислород към нея.", обяснява смелата украинка.

 

Ина изглежда много по-млада от истинската ѝ възраст, защото прекарва толкова много време в студена вода.

"Хората могат да извлекат същите ползи, ако са готови да направят много тренировки“, казва тя. "Но е важно да не се стои във водата твърде дълго и веднага щом изляза, бързо се подсушавам и отивам направо в топлата ми кола," допълва още Ина.

 

LGarden

Main Menu