Мотористи нападнаха с ножове Йозил и Колашинац пред турски ресторант

26 Юли 2019 07:41

Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац станаха участници в ужасяващ инцидент. Двамата са били нападнати от банда въоръжени с ножове мотористи със скутери. Това се е случило докато играчите са пътували с автомобил в Лондон, когато са били заобиколени от нападателите си, които опитали да ги изкарат от превозното средство. Футболистите обаче успяли да се измъкнат и да потърсят помощ в близко заведение. На кадри от случката се вижда как Колашинац дори се хвърля на бой с един от нападателите., пише Спортал.бг.

На помощ на Йозил и Колашинац са се притекли сервитьори и готвачи от турския ресторант, в който те са се скрили. Тогава и бандата със скутерите е избягала от мястото на произшествието. За щастие, нито един от двамата футболисти не е пострадал по време на нападението и не е потърсил медицинска помощ. Със сигурност обаче те са изживели огромен шок и ще се нуждаят от доста време, за да забравят тази случка.

Не е изключено нападението да е на верска основа, тъй като Йозил и Колашинац са мюсюлмани. Двамата са много добри приятели и често прекарват времето си заедно и извън терена. Те са били в Лондон, тъй като са се завърнали с ден по-рано от турнето на Арсенал в САЩ.

Йозил изглеждаше направо ужасен, но всеки би изглеждал по подобен начин, когато е преследван от хора с ножове. Видях го как влезе в ресторанта. Нападателите така и не свалиха каските си и не видяхме лицата им. Те всички бяха облечени в черно и бяха с дълги ръкави, въпреки горещото време. Бог знае какво щеще да се случи, ако бяха хванали някой от играчите. Вероятно щяха да го разкъсат на парчета. Добре, че персоналът дойде на помощ и те избягаха”, споделя Азука Алинта, който е пряк свидетел на случилото се.

 

LGarden

Main Menu