Хабибе е българката, убита в Майорка

18 Окт 2020 15:11

Убиецът на 36-годишната кърджалийка Хабибе Е. И. е бивш испански военен, пише 24rodopi.com.

След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата. Подробности за трагедията дава испанският в. "Ultima Hora“. Пръв на кървавата гледка се натъкнал шофьор на автобус, който спрял да зареди. Той алармирал служителите на бензиностанцията, които подали сигнал в полицията. При извършения оглед е установено, че 36-годишната жена също е застреляна в главата.

Инцидентът е станал в четвъртък малко след 14,30 часа на бензиностанция в град Пегера, община Галвия, Майорка. Сигналът за случилото се е бил подаден от клиент на бензиностанцията, който по това време зареждал с гориво автомобила си.

Тялото ѝ е намерено на седалката до шофьора. Оръжието било открито между краката на убиеца, който е натиснал спусъка с пръстите на крака си. Куршумът е пронизал главата му и е излязъл през покрива на автомобила.

Разследващите са прегледали записите от камерите на бензиностанцията, според които лекият автомобил с двойката пристигнал на бензиностанцията малко след 12 часа в четвъртък. Колата спряла зад сградата в близост до тоалетните. Никой обаче не е чул двата изстрела, което според следователите е странно, тъй като е използвана ловджийска пушка.

Убитата е 36-годишна кърджалийка Хабибе Е. И., която беше известна в града край Арда с галеното "Хабчето“. "Беше едно красиво, много усмихнато, слънчево момиче от Кърджали", казва за Хабчето бивш неин колега от кърджалийско заведение.

Main Menu