Страшна трагедия със сватбари в САЩ, сред загиналите са четири сестри

08 Окт 2018 09:09

Двадесет души загинаха в страшна катастрофа в Съединените американски щати. Фаталният инцидент е станал в щата Ню Йорк, а сред загиналите са и четири сестри, предаде „Ню Йорк поуст“.

Според властите луксозна лимузина със сватбари, движеща се с висока скорост, се е ударила в друг автомобил, вследствие на което е връхлетяла група пешеходци пред магазин. 18 души от лимузината са загинали, както и двама пешеходци.

Сред загиналите е имало две двойки младоженци, пишат американските медии. Пътуващите в лимузината не са били с колани. Шофьорът на возилото също е загинал. Това е най-голямата подобна катастрофа в Щатите за последните години. Шест линейки и два медицински хеликоптера се включиха в акцията по спасяването на пътниците, но за съжаление те загинаха.

По информация на полицията шофьорът на лимузината е загубил контрол и се е забил в автомобил, който е бил паркиран край пътя. Си Ен Ен предаде, че това е най-смъртоносният инцидент от 2009 година насам. Катастрофата е станала близо до малък търговски център с магазини и кафене.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu