Меган Маркъл с уникално предложение да се завърне в сериала "Костюмари"

12 Ян 2019 15:52

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл не спира да се забърква в скандали. Непокорната американка смело гази кралските забрани и е на път отново да си навлече огромни неприятности.

Тези дни стана ясно, че бременната херцогиня на Съсекс е получила много примамливо предложение от продуцентите на сериала, в който се снимаше и като нищо да наруши забраната и да се върне на работа в „Костюмари”, съобщава Daily Star, позовавайки се на източник от американския телевизионен канал NBS.

Ако приеме офертата, хонорарът на съпругата на принц Хари ще скочи от 2 на 6 млн. долара. Тези пари обаче няма да са за нея, а за благотворителност.

Преди да се присъедини към кралското семейство, американката се снима в цели седем сезона на сериала. Последните епизоди с нейно участие бяха излъчени малко преди сватбата й с принц Хари.

„Чувал съм, че сумата варира от 2 до 6 млн. долара. Това е наистина много. Сделката може да се превърне в един от най-големите маркетингови удари в историята на телевизията”, пише Daily Star, позовавайки се на източник от NBC.

По думите му, ръководството на NBC Universal се надява снимачната група да успее да се впише в натоварения график на бившата актриса. „Можем да приключим за половин ден, дори и за по-малко”, подчертава един от продуцентите. Той добавя, че в най-скоро време продуцентите ще започнат преговори с бременната актриса.

Събеседникът коментира още, че в новия сезон създателите на проекта могат да създадат сюжетна линия, в която героинята на Маркъл и партньорът й в сериала Патрик Джей Адамс, създават семейство и чакат бебе. Това щяло да бъде логично предвид положението на херцогинята. „Мисля, че не трябва да се спираме само върху една или две сюжетни линии, свързани с Рейчъл (героинята на Маркъл), но трябва да отбележим, че сама тя никога не би повярвала, че ще има такъв прекрасен живот. Това би станало прекрасно отражение на реалния живот”, отбелязва източникът.

Той отбелязва, че ако Меган се съгласи да участва в снимките на един епизод от сериала, това би я показало като "съвършена съвременна кралска особа". "Това ще даде тласък на една или повече благотворителни организации, показвайки Меган като съвършена съвременна кралска особа. И ще ни даде един от най-големите рейтингови блокбъстъри в историята на телевизионния канал", добавя той.

Освен това, както вече сподели бившия художник по костюмите, авторите на "Костюмари" ще направят "всичко възможност", за да привлекат в сериала бивши участници, включително Маркъл и Адамс.

Самата херцогиня все още не е коментирала по никакъв начин новината. Все още не е известно и дали в действителност съществува официална забрана от кралското семейство тя да не се снима в киното. /jenata.blitz.bg 

Камилски дол

Main Menu