Печат на тази страница

Qatar Airways със специални оферти за самолетни билети до Доха с включени билети за FIFA Club World Cup Qatar 2019TM

07 Ное 2019 12:20

‎Qatar Airways, официалната авиокомпания-партньор на FIFA Club World Cup Qatar 2019TM, провокира интереса на любителите на спорта и приключенията да посетят Катар този декември.

Най-добрата авиокомпания в света предлага големи намаления за билетите в икономична и бизнес класа до Доха, които включват и безплатни билети за мачовете от FIFA Club World Cup Qatar 2019TM, планирани между 11 и 21 декември. Предлагат се и пакети за Доха от Discover Qatar, включващи хотел и трансфери.

Кампанията ще продължи до 10 ноември. До тогава тези, които вече имат билет с Qatar Airways до друга дестинация, биха могли да удължат пътуването си и да направят кратък престой в Доха, където ще имат също възможност да гледат срещите безплатно и да се потопят в уникалната атмосфера на Доха.

Прочетете повече на qatarairways.com/FCWC2019.

В подкрепа на инициативата бе пусната и глобална ТВ кампанията (https://youtu.be/a42rI6Doafk).

Ако желаете да комбинирате престой в Доха с пътуване до друга, по-далечна дестинация, сега е точното време да планирате вълшебно бягство на остров Бали на изгодна промоционална цена, както и ненадминато изживяване на борда на най-добрата Бизнес класа в света до много дестинации с намаления от 30% за един и 35% за двама и повече пътуващи. Каквото и да решите, добавате Доха към пътуването и се насладете на две дестинации с едно пътуване.

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

Main Menu