Печат на тази страница

Xiaomi и електрическото легло на китайската компания

03 Дек 2019 04:57

 

Xiaomi e компания с разнообразна продуктова база, която освен смартфони, тонколони и тротинетки включва и тоалетни чинии, а от скоро вече и легла.

Преди няколко дни компанията за първи път показа Xiaomi Milan Smart Electric Bed, а от утре ще стартира и кампания за набиране на първоначални средства за производството на "умното" легло.

Ако трябва да сме честни, леглото не е чак толкова "умно", колкото бихме предположили.

То е оборудвано с мотори в предната и задната си част, които служат, за да повдигат някои части от леглото, така че да ни е по-удобно, когато четем, гледаме телевизия и т.н.

Няма масажори или сензори за следене на телесните показатели по време на сън, но пък регулирането на височините може да се случва чрез гласови команди.

Има и дистанционно с пет предварително зададени настройки - за четене, за телевизия, за спане, против хъркане и "безгравитационен режим", каквото и да означава последното.

От Xiaomi обещават, че леглото би трябвало да издържи на поне 10 години експлоатация, а моторите биха могли да понесат до 200 000 движения.

Както при повечето продукти на китайската компания, една от най-атрактивните цени на леглото е цената му - едва 280 долара. /lifestyle.bg

Main Menu