Печат на тази страница

Фондация „За Нашите Деца“ с безплатна лекция „Първи грижи за новороденото“ в Пловдив

06 Фев 2019 13:21

 

 

На 1 март от 17:00 ч. специалистите на фондация „За Нашите Деца“ от Център за обществена подкрепа „За деца и родители” в гр. Пловдив съвместно с д-р Диана Аргирова, педиатър и неонатолог, завеждащ отделението за недоносени към Университетска многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ-Пловдив), организират безплатен курс „Първи грижи за новороденото“ в заседателната зала на болницата.

Сред теорията, в която ще се впуснат специалистите заедно с бъдещите и настоящи майки и татковци, са основните моменти от живота на новороденото бебе, различните хигиенни средства и необходима козметика, както и полезни съвети и насоки за успешно кърмене и някои специфични ситуации като оригване, задавяне, колики. Изключителното в курса е практиката, чрез която, със съдействието на д-р Аргирова, родителите нагледно ще упражнят как да къпят бебето, как да се грижат за тялото му – от глава до пъпче, как да го преобличат и др.

За проявилите интерес е необходимо само да заявят своето участие при Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители“, на тел. 032/ 943 444 или моб. 0885 764 838.

Мили родители, ние знаем, че да си майка и татко не е лесно. И това се научава с времето. Бихме се радвали да Ви бъдем полезни с това, което ние знаем и можем.
Ще Ви очакваме!

Main Menu