Начини за формиране събития ще демонстрира в Пловдив д-р Гузал Тажибаева

07 Фев 2019 14:38

Начини за формиране събития и как да се развие интуицията ще демонстрира в Пловдив д-р Гузал Тажибаева, която е един от водещите коучи за личностно развитие. Тя ще представи в Пловдив различни практики, които помагат на човек в ежедневието си да бъде полезен за постигане на целите си, да се справя с негативни ситуации и да предотвратява конфликти.

„Хората със спяща интуиция са недалновидни. Като взимат решение въз основа на емоциите, страха или алчността, като постъпват „като всички“ изпускат щастието си или си създават проблеми. Попадат в мрежите на измамници, работят на нелюбима работа, живеят с нелюбим човек, поставят си цели, които не ги правят щастливи“, казва д-р Тажибаева. Тя твърди, че интуицията дава могъщество на човека. Според нея има обстоятелства, когато интуитивният човек също може да вземе решение, което не е благоприятно за него, но той не го възприема като „грешно“. „За разлика от човека с неразвита интуиция, той прекрасно вижда и осъзнава всички последствия от своите избори. Затова, когато настъпи неприятен момент, той не страда, не обвинява себе си или другите. Той има възможност да се възползва от времето и да се подготви, за да смекчи удара“, коментира д-р Тажибаева. Тя е на мнение, че интуитивните хора могат да взимат неизгодни за тях решения в името на висши ценности: в името на любовта, в името на честта, в името на дружбата.

Д-р Гузал Тажибаева е персонален коуч, екперт в областта на личностното развитие. Ученичка е на световноизвестния учен Мирзакарим Норбеков с повече от 18-годишен опит в телесно ориентираната терапия. Консултира по цели и работа с чертите на характера, формиране на ефективни модели на поведение.
Семинарът на д-р Гузал Тажибаева „Събуди интуицията си“ ще се проведе на 9 февруари 2019 г. от 11 часа в конферентната зала на хотел „Алианс“ („Копчето“) в Пловдив.

За повече информация:
0878 208 535
Мария Ненова – организатор и преподавател
Център Норбеков – България

Main Menu