Печат на тази страница

Хиляди номинации в кампания „Достойните лекари“

25 Мар 2019 14:16

 

Хиляди номинации за любим здравен работник и лечебно заведение са постъпили до момента в Национална кампания „Достойните лекари“. Инициативата започна на 18 март и към момента е събрала над 3000 гласа от цялата страна.
Проектът е на „Фаркол“АД и цели да утвърди авторитета на лекарската професия, като засвидетелства уважение и респект към работещите в тази сфера. Тази година за пръв път пациентите ще отличат и болница, от чието здравно обслужване са най-удовлетворени.
Гласуването се извършва онлайн на адрес http://farkol.bg/dostoinitelekari/2019.php. Може да подкрепите вашето джипи, лекар специалист, медицинска сестра, акушерка, фелдшер, лаборант, лекар по дентална медицина. Възможно е гласуване и само за лечебно заведение. В платформата може да видите Топ 10 на най-номинираните здравни работници и лечебни заведения. Резултатите са временни и доста динамични, всичко зависи от активността на самите пациенти. Гласуването продължава до 12 часа на 3 април.
В навечерието на Професионалния празник на здравните работници – 7 април петима медици, събрали най-висок вот ще получат отличие „Достойните лекари“. Специален приз „Болница на 2019 година“ пък ще отиде при лечебното заведение, ползващо се с най-голямо доверие от страна на пациентите, в рамките на кампанията.

Main Menu