Мъж рани с нож три жени и дете в столицата

13 Дек 2018 22:14

Три жени и дете бяха откарани в „Пирогов” след нападение в столичния квартал „Христо Ботев” тази вечер.
Те са били нападнати с хладно оръжие от 24-годишен младеж, който след това се заключил в дома си и се наложило полицаи и жандармеристи да го изведат от там. Той е задържан в Първо РУ в столицата.

Според съседи, мъжът е с психически проблеми и е нападнал своите майка и баба, съответно – на 40 г. и 70 г. По-възрастната жена е в по-сериозно състояние, съобщава bTV.

На този етап не е ясно дали третата жена и детето са от семейството.

На място има много полиция и екипи на „Спешна помощ”.

"Получен е сигнал за пребита в дома си жена, полицията е подала, че е прободена с нож. Веднага е изпратен екип на Бърза помощ, който установява 70-годишна жена с мозъчно-черепна травма и в шок. Жената веднага е откарана в противошокова зала на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ". В същото време полицията отново вика линейка за още пострадали. Изпратени са общо три линейки на един и същ адрес. Има дете, около 10 години, с черепно-мозъчна травма, но контактно, и около 40-годишна жена в същото състояние. Закарани са в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов", съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ - София Катя Сунгарска, цитирана от "Фокус".

По думите ѝ на адреса е имало и мъж в истерична криза с кръв по себе си. Установено е, че кръвта по тялото му не е негова и не се нуждае от хоспитализация. Той е бил отведен в Районното полицейско управление за разпит.

Main Menu