Трифонов пак захапа Радостин Василев: Доказан предател и жалък службогонец

17 Авг 2022 16:26

Лидерът на ИТН Слави Трифонов изригна с нова публикация в социалната мрежа. В нея той нарича бившия спортен министър Радостин Василев доказан предател и жалък службогонец. А "Продължаваме промяната" нарича лицемери и лъжци. Трифонов критикува и Кирил Петков и Асен Василев. Ето и пълният текст на поста му в социалната мрежа:

"Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане.
Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”.
А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.
Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал.
Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич.
Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?
Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”.
На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни:
“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".