Печат на тази страница

Къро убит в ЮАР? TimesLIVE: Двама мъже и две жени са убити в Констанция

25 Май 2023 14:03
Атентат е бил извършен срещу Красимир Каменов-Къро в Южна Африка Атентат е бил извършен срещу Красимир Каменов-Къро в Южна Африка

Покушение срещу бизнесмена Красимир Каменов-Къро в Южна Африка. По първоначална информация е извършена атака на къщата, където е живял със семейството си в Претория.

Каменов и съпругата му са убити, съобщава бТВ.

Към този момент българските власти отказват официална информация.

Според южноафриканското издание TimesLIVE, около 8.20 сутринта са били открити телата на две жени и двама мъже на възраст между 40 и 50 години с огнестрелни рани в престижното предградие Констанция в Кейптаун. "Смята се, че жертвите са от български произход“, каза говорителят на полицията в провинцията полковник Андре Траут.

Припомняме, Красимир Каменов по прякор Къро беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол преди около месец. Каменов е издирван за убийство, заплаха за убийство и изнудване.

В края на март 2023 г. Къро бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР. Името му бе свързано и със записи, в които се споменава името на Цветан Василев в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи.

За Каменов се знае, че от поне 15 години живее в ЮАР.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu