E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 27 Март 2018 15:30

Юбилейно издание на благотворителен TRACE (ТРЕЙС) - Лов на съкровища и легенди в Пловдив

Юбилейно издание на благотворителен TRACE (ТРЕЙС) - Лов на съкровища и легенди в Пловдив Юбилейно издание на благотворителен TRACE (ТРЕЙС) - Лов на съкровища и легенди в Пловдив

 

 

TRACE (ТРЕЙС) - The Treasure Race Adventure е състезателна игра с благотворителна цел, която всяка година се провежда в три града в страната – София, Пловдив и Варна. През 2018 г. се отбелязва 5-тото Юбилейно издание, в което се включват над 500 участници в отбори от по петима. Приключенците допринасят за благотворителната кауза по организиране на Мини “TRACE” за деца, лишени от родителски грижи, търсейки пътя към скрито съкровище.

Благотворителните съревнования се провеждат през май и юни - във Варна (27.05.2018 г.), в Пловдив (03.06.2018 г.) и в София (10.06.2018 г.). Победителите от трите града се класират за участие на Националния финал на TRACE (ТРЕЙС). В решаващата надпревара отборът, който първи намери съкровището, печели титлата Национален победител на TRACE за 2018 г. „Мини ТРЕЙС“ за деца от домове се провежда след финала под формата на забавни и интересни игри, чрез които и те се въплъщават в търсачи на скрито съкровище.

ТРЕЙС-кото трасе изпитва волята, съобразителността, ловкостта, комбинативната мисъл, бързината и не на последно място, екипната работа на отборите. Впускайки се в намирането на скритото съкровище, търсачите разгадават улики, разчитат карти и преминават през поредица от физически и логически предизвикателства. Водещата сила към победата са както индивидуалните умения на всеки участник, така и сътрудничеството помежду им.

 Игрите на TRACE се разполагат в градски парк или гориста местност до съответните градове. Точните локации на провеждане на състезанието се пазят в тайна до дни преди началото на квалификационните дни. Местоположенията са достъпни и удобни за участващите, като се намират в близост до спирка на градския транспорт и/или до паркинг за автомобили.

Приключенските отбори се съревновават и за паричен Награден фонд по случай юбилейното издание на TRACE. Екипът на състезанието подготвя редица изненади за всички ентусиасти като нощувка за двама, подаръци от спонсорите на формата и още разнообразни награди. На официална церемония TRACE ще отбележи своя юбилей като срещне всички участници през годините, спонсори и партньори, подкрепящи събитието, за да споделят заедно истинското съкровище - незабравимите емоции и преживявания.

Записване за участие в състезанието може да направите на www.trace.amaze.bg.