Талантите от Арт Войс Център днес също украсяват дърво

05 Дек 2018 11:15

Инициативата „Украси дърво“ набира все по-голяма популярност. Припомняме, че двадесет и пет малки смърча в саксии са разположени на стълбите на "Каменица" и всеки, който желае може да се включи в инициативата на Община Пловдив и фондация "Пловдив 2019" и да окичи с коледна украса, избрано от него дърво. Дръвчетата са високи от 1,50 до 1,80 метра и са отгледани в разсадника на "Градини и паркове". През януари смърчовете ще бъдат посадени в някой от градските паркове.

Първи украса поставиха Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и заместник-кметът Александър Дъжиков. Вчера дърво украсиха представители на дирекция „Култура и културно наследство“, след тях от отдел „Деловодство“. По-късно се включиха и работещи в ОП „Жилфонд“ , както и граждани на Пловдив.

Днес в 12.45 часа дърво ще украсят и талантливите момичета и момчета от пловдивския „Арт Войс Център“, които се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света. Една малка част от групата, заедно с музикалния си педагог Руми Иванова – ръководител и ментор на талантите канят пловдивчани също да се включат в инициативата.

Припомняме, че възпитаници на Арт Войс Център са Лидия Ганева, която участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от любимките в X Factor. Пловдивските дарования печелят с лекота конкурси и надпревари у нас и в чужбина всеки път, когато се явяват.

Main Menu