Пускат билети за второ представление на “Ревност“ с Асен Блатечки и Мария Сапунджиева в Пловдив

01 Фев 2023 15:18

 

Новото комедийно заглавие “Ревност“ на театрална къща „Вива арте“ с участието на звездния тандем Асен Блатечки и Мария Сапунджиева ще гостува на пловдивска сцена на 27 февруари 2023г., от 19.00ч. в Дом на културата „Борис Христов“. Билетите се него се изчерпаха само за няколко дни, затова поради големия интерес и многобройните запитвания, организаторите решиха да пуснат в продажба билети за още едно второ представление, което ще се играе на същата дата 27 февруари в Дома на културата, но с начален час – 17.00 часа.

Комедията ще се играе в Пловдив за първи път, а пловдивчани ще се насладят на интелигентен хумор, енергичен сюжет и запомнящи се герои. „Ревност" е последната пиеса на популярния американски писател и сценарист Сам Бобрик. Тук той отново се занимава с проблемите на „средната възраст". Един изключително атрактивен разказ за това как един въображаем бивш любовник може да възкреси за живот позавехналите семейни взаимоотношения.

В главните роли, след 17 години бляскаво партньорство, ще видим обичаните актьори - Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Забележително място в екипа намират и талантливият Стефан Иванов и младата звезда на ДТ "Адриана Будевска“ - Пепа Николова. А нюансите на тъга, смях и абсурд в сюжета са умело подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

Билетите за представлението на 27 февруари 2023г. от 17.00 часа ще бъдат в продажба от утре – 2 февруари на касата на „МаскАрт“ в Дома на културата.

Main Menu