ЮБИЛЕЙНИЯТ КОНЦЕРТ НА W.A.S.P. ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 18 МАЙ!

15 Фев 2023 13:30

 

Коцертът на W.A.S.P., с който групата чества своя 40 годишен юбилей, ще се състои на 18 май 2023 година на откритата сцена „Арена София“,част от столичния колодрум в Борисова градина.

Отлаганото заради ковид пандемията европейско турне ще стартира на 17 март от Англия с няколко, вече разпродадени концерта! Тенденцията от завършилото през декември американско турне на W.A.S.P. по време, на което почти всички събития бяха разпродадени се запазва и в Европа. Концертът в София е след малко повече от три месеца и вече е на половина разпродаден! По този повод Бойко Гюров от BGTSC с усмивка коментира:
„Концертите ни винаги са подготвяни внимателно и с грижа за комфорта и здравето на публиката и артистите. Екипът ни е сред най-добрите в бранша и „свободни съчинения“ на тази тема не се допускат. Свършат ли билетите веднъж, ако мястото на провеждане не се разшири, то е окончателно.“
Концертът в София е последната дата от турнето и една от двете дати в региона. С наближаването му ще се засилва и интереса от съседните държави.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), Usit Colours, и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Предстои увеличение на цените на билетите, като за момента остават непроменени!
Невърнатите и издадени билети за отложените у нас дати важат за 18 май без презаверка! Поканите за отожените дати не важат и няма да бъдат презаверявани!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Main Menu