Соня Йончева среща ВИП гости в София

28 Фев 2023 13:56

 

Почитателите на Соня Йончева с ВИП билети от 260 лева ще имат лична среща с оперната дива след концертите й на 12 и 15 април в столичната зала „България“, съобщават от екипа на SY11.

Прочутото сопрано е подготвило бароков репертоар за гастрола си в България.

Щастливците, сдобили се с билети за най-добрите места в зала „България“, ще бъдат поканени от организаторите на коктейл. В неформална среда Йончева ще представи първата си книга, вдъхновена от любими нейни героини от известни опери.

Звездата ще отговаря на въпроси на почитателите си и ще даде автограф върху новия си албум „Куртизанката“.

Коктейлът ще бъде в галерията на зала „България“.

Концертите в навечерието на Великден ще са първи в Европа след няколкомесечното отсъствие на Йончева от стария континент.

Следващата седмица световноизвестното българско сопрано ще излезе на сцената на Метрополитън опера в Ню Йорк в новата постановка на „Норма“ от Белини.

За трети път Йончева ще влезе в една от най-сложните във вокално и артистично отношение роли в световния оперен репертоар.

За първи път българката пя „Каста Дива“ в Кралската опера “Ковън гардън“, а след това и в Барселона.

Музикалната критика не пести суперлативи за изпълненията й като ги нарича „оригинални, перфектно вокално изпълнени и заредени с изключителен драматизъм“.

Очаква се и новата постановка на „Норма“ да бъде сред знаковите участия на Йончева на сцената на МеТ.

Предишният успех на българската звезда е от началото на тази година, когато операта „Федора“ беше показана в кинотеатри по целия свят.

Соня Йончева има редкия шанс да бъде сред оперните звезди, чийто спектакли се радват на голям боксофис при киноразпространение.

Спектакълът „Травиата“ преди години направи по-добър боксофис от спечелилия Оскар филм „Ла Ла ленд“ в киносалоните в Америка преди години.

Соня Йончева не се е отказала от мечтата си да участва като актриса в пълнометражен филм. Българската звезда и тази година ще бъде сред ВИП гостите на церемонията по раздаване на наградите „Оскар“ в Лос Анджелис на 12 март. Преди няколко години тя се срещна в Холивуд с режисьора на филмите „Аватар“ и „Титаник“ Джеймс Камерън.

 

Билетите за концертите на Соня Йончева в България тук:

Билети от epaygo.bg и в касите на EasyPay

 

https://epaygo.bg/epaygo/event/%D1%81%D0%BE%D0%BD%D1%8F%20%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0

Main Menu